Kapcsolat

3D Systems - Innováció a digitális gyártásban

 

Cégünk a KVINT-R Kft. 2015 óta a 3D Systems hivatalos magyarországi forgalmazója és kompetencia központja

 

Az Egyesült Államokban alapított cég 1986 óta fejleszt 3D nyomtatókat, alapító tagja Charles "Chuck" Hull, a sztereolitográfia (SLA) feltalálója és szabadalmaztatója. A kitartó munkának és állandó fejlődésnek köszönhetően a 3D Systems azóta már a világ egyik legnagyobb 3D nyomtató gyártója, mérnökei folyamatosan kutatják a 3D technológiában rejlő új lehetőségeket. Az elmúlt években történt szédületes innovációnak köszönhetően a 3D Systems jelenleg a világon egyedülálló módon 6 féle nyomtatási technológiában (SLA, SLS, DLP, MJP, CJP, DMP) kínál professzionális  3D nyomtatókat. 

 

  

 

Professzionális 3D nyomtatók 

 

A professzionális 3D nyomtatók legfőbb jellemzője a kimagaslóan részletgazdag nyomtatás, az ismételhetően pontos mérettartás és minőség. A 3D Systems nyomtatói az ismételt nyomtatás során is azonos méret pontossággal dolgoznak, amelynek köszönhetően alkalmasak kutatás-fejlesztés során szükségessé váló mintadarabok elkészítésére, ezzel elősegítve a CAD/CAM rendszerben történő gyors módosítások végrehajtását. További alkalmazási terület a vizualizáció, prezentáció, koncepciós modellek elkészítése. A 3D Systems professzionális 3D nyomtatói méret és alak pontosságának köszönhetően nyomtatási technológiától függően alkalmasak rapid prototípusok gyártására is.  A professzionális 3D nyomtatók alkalmazása a tervezés és az első modell legyártása közötti időintervallumot jelentősen lerövidíti.

 

Ismerje meg a 3D Systems által kínált technológiákat

 

   

 

 

Szaktanácsadás és konzultáció gépvásárláshoz

 

Megtalálni a gyártási igényeknek legjobban megfelelő 3D nyomtatót összetett, szaktudást igénylő feladat, mivel a döntést viszonylag sok paraméter befolyásolja: nyomtatni kívánt tárgy felhasználása, mérete, mennyisége, felületi minősége, ismételhetőségi pontossága, tartóssága, anyagszerkezeti stabilitása. Amennyiben nem rendelkezik átfogó ismeretekkel az additív gyártás területén, mindenképpen ajánljuk, hogy kérjen időpontot ingyenes konzultációra, ahol tapasztalt szakértő kollégáink felmérik igényeit, ismertetik a lehetőségeket és segítenek kiválasztani a legalkalmasabb készüléket és alapanyagot. 

 

Forduljon hozzánk bizalommal:

Telefon: +36 1 477-4070

Email: 

 

 

3D SYSTEMS SZOFTVEREK

A TELJES GYÁRTÁSI FOLYAMATHOZ

 

  

  

 

           

  

 

 

3D SYSTEMS FIGURE 4

Gyors, pontos, költséghatékony gyártás

 

A 3D Systems azért fejlesztette ki a Figure 4 termékcsaládot, hogy versenyképes alternatívát kínáljon a hagyományos gyártástechnológiákkal szemben mind nyomtatási sebesség, pontosság és költséghatékonyság terén.

 

Ismerje meg a Figure 4 nyomtatókat:

 

   Figure 4 Standalone

 

Figure 4 Modular

Figure 4 Production

 

Figure 4 Jewelry