Kapcsolat

Geomagic for SOLIDWORKS

 

Geomagic for SOLIDWORKS

 

Reverse engineering szoftver a SolidWorks beépülő moduljaként

Visszamodellező, azaz reverse engineering modul, amely segítségével a különféle 3D szkennelt állományok, pontfelhők és poligonmodellek parametrikus CAD modellekké alakíthatóak. A szoftver magába foglalja a szkennelési adatfeldolgozástól, a mesh szerkesztésére alkalmas funkciókon át a fa-stuktúrás CAD modellezést lehetővé tévő eszközöket, mindezzel jelentősen redukálva a folyamat időszükségletét.

Ideális akár elveszett CAD állományok, régi, korábban nem digitalizált, komplex alkatrészek vagy kopott, sérült tárgyak 3D modelljeinek elkészítéséhez.

 

 

Miért a Geomagic for SOLIDWORKS?

 

 

Mire használható a szoftver?

A Geomagic for SolidWorks egy visszatervezésre alkalmas mérnöki modul, amely a SolidWorks beépülő moduljaként funkcionál.

Adatokat importálhat vagy szkennelhet közvetlenül a SolidWorks szoftverébe, amelyek alapján gyorsan és egyszerűen készíthet pontos vázlatokat, felületeket és geometria alapú, szerkeszthető szilárdtest-modelleket.

Lehetővé teszi a gyártáshoz optimalizált műszaki tervezést. A meglévő alkatrészek digitalizálásával lehetősége van azok referenciaként való felhasználására, összeállításokat készíthet vagy akár áttervezheti meglévő modelljét. 

A Geomagic for SolidWorks számos 3D szkennert és CMM mérőberendezést támogat a szabványos pontfelhő és poligonállományok kiterjesztésével együtt.

 

 

 

 

További információval illetve árajánlattal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a  email címen!