Kapcsolat

Geomagic for SOLIDWORKS

 

Geomagic for SOLIDWORKS

 

Reverse engineering szoftver

Elveszett CAD állományok, régi, korábban nem digitalizált, komplex alkatrészek vagy kopott, sérült tárgyak 3D modelljeinek elkészítéséhez szükséges, szkennelésen alapuló megoldásokat kínálja a Geomagic for Solidworks.  

 

 

Miért a Geomagic for SOLIDWORKS?

 

 

Mire használható a szoftver?

A Geomagic for Solidworks egy visszatervezésre alkalmas mérnöki modul, ami a Solidworks környezetébe épül be, valamint a tervezési folyamat során professzionális eszközöket kínál a pontfelhők, poligonok szerkesztéséhez.

Adatokat importálhat vagy szkennelhet közvetlenül a Solidworks szoftverébe, a fejlett, automatizált varázslók segítségével gyorsan és egyszerűen készíthet pontos vázlatokat, felületeket és geometria- alapú, szerkeszthető szilárd test modelleket a szkennelt állomány alapján. 

Lehetővé teszi a gyártáshoz optimalizált gyors, műszaki tervezést. A meglévő alkatrészek digitalizálásával lehetősége van azok referenciaként való felhasználására, tökéletes illesztésű összeállításokat készíthet vagy akár áttervezheti a meglévő modelljét. 

Szilárdtest modelleket hozhat létre a beszkennelt állományok alapján a már ismert Solidworks környezetben, a megszokott eszközök segítségével. 

A Geomagic for Solidworks támogatja az összes főbb szkennert valamint CMM mérőberendezést ugyanúgy, mint a szabványos pontfelhő és poligonállományok kiterjesztését.

 

 

 

 

További információval illetve árajánlattal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a  email címen!