Kapcsolat

Geomagic Freeform

 

Geomagic Freeform

 

Organikus modellező szoftver

A Geomagic Freeform olyan organikus, hibrid tervezőszoftver, amely lehetővé teszi az összetett tervezési és gyártási folyamatokat és könnyedén beilleszthető akár a meglévő szkennelési és CAD munkafolyamatokba.

 

 

Miért a Geomagic Freeform?

 

 

Három kiadás közül lehet választani:

Geomagic Sculpt

Egyszerű, gyors, organikus tervezési lehetőségeket nyújt.

Geomagic Freeform

Több eszközt kínál a professzionálisabb tervezéshez, pl. a szobrászati eszközök palettáját

Geomagic Freeform Plus

A eszközkészletet tovább bővítve biztosítja a kiterjedt hibrid tervezést és a szélesebb körű átjárhatóságot az egyes szoftverek között. Ez szükséges ahhoz, hogy a tervezett 3D állományt előkészítse szerszámozásra vagy gyártásra.

 

 

A maximális tervezői szabadság és a gyorsabb modellezés érdekében a Geomagic Freeform a Touch és a Touch X eszközökkel együttműködve a tervezés során hozzáadja az érintés érzetét. A 3D tervezés interakcióinak ez az intuitív módja lapítja a tanulási görbéket, felgyorsítja a tervezést, és lehetővé teszi kiváló minőségű 3D állományok létrehozását.

 

A Geomagic Freeform főbb felhasználási területei

A felhasználók széles körben alkalmazzák a szoftvert számos iparágban, a nagyméretű, személyre szabott termékektől, a rendkívül aprólékos, díszes, kézműves tárgyakig.

 

Termék tervezés és gyártás

 

Egészségügy1

 

 

A Geomagic Freeform nem orvosi eszköz, a 3D Systems nem kezelés, tervezés, diagnosztizálás céljából hozta létre, azonban vannak eredmények és nyilvánosan elérhető kutatási anyagok, amelyekben sikeresen alkalmazták a Geomagic Freeformot betegspecifikus megoldásokat nyújtva mindamellett, hogy eleget tettek az adott egészségügyi területet érintő szabályozásoknak.

Ingyenes próbaverzió a 3D Systems hivatalos oldalán kérhető:

https://www.3dsystems.com/software/geomagic-freeform#freeTrial

 

Hasznos anyagok, információk:

 

További információval illetve árajánlattal kapcsolatban

forduljon hozzánk bizalommal a  email címen!