Kapcsolat

D2P szoftver

 

D2P - Dicom to Print

 

Orvosi szoftver

A D2P szoftver és a 3D Systems nyomtatóinak együttes használata lehetővé teszi sebészek, radiológusok, laboratóriumi technikusok és egészségügyi eszköztervezők számára diagnosztikai minőségű 3D modellek nyomtatását. A megfelelő alapanyagokat használva a kész modellek biokompatibilisek és sterilizálhatók.

A DICOM-képek a D2P önálló moduláris szoftvercsomagba importálhatóak, amely egyetlen munkaállomásban egyesíti a 3D modell előkészítésének és szegmentálásának lépéseit. A D2P elsősorban egy orvosi eszköz, amely műtét előtti tervezésre és diagnosztikai célú 3D nyomtatott anatómiai modellek előállítására szolgál.

Fejlett képszegmentáló eszközkészlet és a virtuális valóság (VR)-megjelenítés könnyíti meg a modellek vizsgálatát.

A D2P szoftverből exportált digitális modellek számos alkalmazásban használhatók, beleértve a 3D nyomtatókat, VR-eszközöket, sebészeti tervezőszoftvereket és CAD szoftvereket.

Habár az így exportált fájlok a legtöbb gyártó 3D nyomtatóival kompatibilisek, a D2P és a 3D Systems nyomtatók kombinációja olyan 510 (K) besorolású megoldást kínál, ami lehetővé teszi a diagnosztikai minőségű modellek 3D nyomtatását.

 

 

D2P folyamatábra

 

 

 

További információval illetve árajánlattal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a  email címen!