Kapcsolat

VisiJet M2R-CL (Rigid Clear) (MJP)

VisiJet M2R-CL (MJP)

ÁTLÁTSZÓ, BIOKOMPATIBILIS MŰANYAG

Átlátszósága mellett sima felülete és biokompatibilitása miatt kiválóan használható orvosi eszközök gyártására.

A VisiJet M2R-CL átlátszó alapanyag a legkézenfekvőbb választás, hogyha a 3D Systems  ProJet2500Plus eszközével kíván orvosi célra felhasználható eszközöket előállítani. Ez az anyag tartós, polikarbonátszerű alkatrészeket eredményez, amelyek erősségük és tartósságuk miatt az alapos tesztelést éppolyan jól viselik, mint a mindennapos használatot.

A VisiJet M2R-CL jól használható minden olyan esetben, ahol átlátszóságra van szükség: üveg- vagy plexi búrák, lámpatestek, üvegek, ablakok, vagy akár orvosi eszközök tervezésénél, tesztelésénél, kis szériás gyártásánál. Ideális választás továbbá a merev, nagy ellenállást és mérsékelt rugalmasságot igénylő alkalmazások számára is – legyen szó akár nehezen átlátható szerelvények, kábelcsatornák, összepattintható szerelvények, vagy átlátszó tokok és burkolatok készítéséről. De nagyszerű megoldá  akkor is, ha prototípusok gyártására vagy gyors szerszám készítésre van szükség, például szilikonöntéshez. 

Mivel a VisiJet M2R-CL biológiai kompatibilitása a gyártó által tesztelt, ez az alapanyag, amelyet első sorban javaslunk ProJet MJP 2500 Plus felhasználóknak, hogyha orvosi célra kívánnak eszközöket, szerszámokat  gyártani.

Felhasználhatóság

 

Előnyök

 

Tulajdonságok

Letöltések

  • VisiJet M2R-CL (Rigid Clear) (MJP)
  • Az anyaggal kompatibilis nyomtatók

    ProJet MJP 2500 Plus
    ProJet MJP 2500 Plus

    Nagyobb anyagválaszték az alapmodellhez képest