Kapcsolat

ProJet MJP 3600W

Kimagasló részletgazdagság, nagy teljesítmény

ProJet MJP 3600W

 

ProJet MJP 3600W

Nagy áteresztőképességű termelés precíziós viasz öntőminták segítségével


A Projet MJP 3600W és 3600W Max 3D nyomtatókban a speciális RealWax viasz technológia alkalmazása nagy részletgazdagságú  és kiemelkedően pontos minták nagy kapacitású termelését teszi lehetővé. Nincs szükség költséges és időtrabló szerszámkészítésre, nincsenek geometriai korlátok, a nyomtatás minden esetben pontos és és tűréstartományon belül megismételhető ezzel növelve az öntés hatékonyságát.

 

Megbízhatóság


A legújabb generációs 100%-ban viasz alapanyagú rendkívül tartós VisiJet M3 CAST építőanyag kiválóan alkalmas részletgazdag öntőminták készítésére.  A Projet MJP 3600W és 3600W Max nyomtatási térfogata nagy teljesítményt tesz lehetővé a teljes viaszvesztéses öntési eljárások során.

 

Nagy áteresztőképesség


A Projet MJP 3600W és 3600W Max nyomtatókat úgy tervezték, hogy a termelési folyamatban alkalmasak legyenek nagy mennyiségű viaszminta elkészítésére. A Projet MJP 3600W és 3600W Max javítási technológiája növelni a hatékonyságot és lehetőséget biztosít a közvetlen öntésre történő gyártásra.  A speciális technológiának köszönhetően páratlan termelékenység érhető el, amely akár 10x gyorsabb nyomtatási sebességet és több mint 2,5x nagyobb építési magasságot biztosít a hasonló technológiával dolgozó alternatív berendezésekhez képest.

 

Nagyfelbontású öntőminták


Az extrém éles szélek, a kimagasló részletgazdagság és a sima felületek nagy hűséggel adják vissza az eredeti terveket. Ezért a Projet MJP 3600W és 3600W Max ideális ékszer készítésre, autóipari öntvények elkészítésére,orvosi eszközök apró részleteinek legyártására, elektromos alkatrészek termelésére vagy akár figurák, makettek, gyűjtői darabok elkészítésére.

Letöltések

  • ProJet MJP 3600W
  • ProJet MJP 3600W
  • ProJet MJP 3600W
  • ProJet MJP 3600W
  • Kompatibilis alapanyagok