Kapcsolat

ProJet MJP 3600

Tökéletes formatartás, precízen illeszkedő alkatrészek nyomtatása

ProJet MJP 3600

 

ProJet MJP 3600

A MJP 3600-as sorozat a továbbfejlesztett MJP nyomtatási technológiájának köszönhetően olyan valósághű modellezésre képes, amely tökéletesen alkalmassá teszi a CAD tervezési folyamatok azonnali visszaellenőrzésére. A ProJet MJP 3600 és 3600Max 3D nyomtatókat kivételesen gyors nyomtatási sebesség és nagyobb építési magasság jellemezi, amely az eddigieknél is több alkatrész kinyomtatását teszi lehetővé.

 

Nagyfelbontású alkatrészek, megbízható eredmény

A ProJet MJP 3600 nyomtatási pontossága és mérettartományon belüli ismételhetősége alkalmassá teszi tömeggyártásra előkészített termékek forma és méret ellenőrzésére. A nagy felbontású MultiJet nyomtatás azt jelenti, hogy a legapróbb mikron nagyságú részletek is részletgazdag  kidolgozottságúak, a funkcionális elemek pontosan illeszkednek. A fázisváltással eltávolított támaszanyag a kiolvasztás során a legkisebb funkcionális elemeket is sértetlenül hagyja. Lélegzetelállítózóan éles peremek, tökéletes formatartás, precízen illeszkedő alkatrészek jellemzik az UHD nyomtatásban készült MJP alkatrészeket.

 

Egyszerű utómunkálatok

A ProJet MJP 3600 nyomtató által alkalmazott MJP technológia építés közben támaszanyagként egy speciális viaszt használ, amely nyomtatást követően egyszerűen kiolvasztható. Más gyártók által alkalmazott támaszanyag eltávolítási megoldáshoz képest nem igényel kézi beavatkozást, kaparást, magasnyomású vízsugárral történő kimosást vagy  maró hatású anyaggal történő vegyi kezelést. A kiolvasztást követően a tárgy belső tereiben, zártabb üregeiben nem marad hátra maradék támaszanyag. 

 

Nagyobb szabadság a tervezésben

Más gyártók esetében az építési támaszanyag eltávolítása mechanikusan történik, amely nem teszi lehetővé apró, szűk részletek kialakítását ezzel korlátozva a tervező szabadságát. Ezzel szemben az MJP viasz technológiájú támaszanyaga egyszerűen kiolvad a legkisebb részletekből úgy, hogy nem okoz sérülést a nyomtatott tárgyon.

 

USP Class VI besorolás egészségügyi alkalmazásokhoz

A ProJet MJP 3600-as nyomtató képes olyan biokompatibilis anyagokkal dolgozni, amelyek megfeleltek az USP Class VI minősítésnek, így az általa készített implantátumok alkalmasak emberi szervezetbe történő beültetésére. 

 

Ipari  nyomtatófejek

A ProJet MJP 3600 nyomtatóban ipari felhasználásra alkalmas hosszú élettartamú nyomtatófej található. A felhasználó biztonságát és nyugalmát az 5 éves fejgarancia biztosítja. 

 

Letöltések

  • ProJet MJP 3600
  • ProJet MJP 3600
  • ProJet MJP 3600
  • Kompatibilis alapanyagok