Kapcsolat

FabPro 1000

Könnyen kezelhető, belépő szintű DLP nyomtató

FabPro 1000

 

FabPro 1000

A FabPro 1000 széles anyagválasztékának köszönhetően kiváló megoldást kínál - elsősorban mérnöki és ékszerészeti alkalmazások esetében - kisebb tárgyak prototípusainak vagy szériáinak közvetlen 3D nyomtatással történő gyártására.

 

A termelékenység újradefiniálva

Nem kell napokig várni, készítsen modelleket órákon belül! A FabPro 1000 nagy teljesítményű nyomtatási sebességével versenytársaihoz képest akár háromszor gyorsabban tud kiváló minőségű alkatrészeket készíteni precíz és sima felületekkel.

 

A technológiában minden bene van:

 • A FabPro 1000 sztereolithográfiás 3D nyomtató az UV érzékeny folyékony alapanyag felületén egy nagyfelbontású  DLP projektor segítségével hozza létre a tárgy metszetét.  
 • A 30 - 50 mikronos rétegvastagság kiváló élességi részleteket, pontosságot és felületkezelést biztosít.
 • A 125 x 70 x 120 mm méretű platformon a FabPro 1000 egyetlen munkamenetben képes több kisebb alkatrész előállítására ezzel megsokszorozva a hatékonyságot.

 

Sebesség és hatékonyság

A FabPro 1000 DLP technológiának köszönhetően egy kivetítő rendszert használ az egyes rétegek megjelenítéséhez. A termelés hatékonyságát jelentősen növeli, hogy képes számos kisebb alkatrészt egy tálcán előállítani. Összehasonlítva más hasonló nyomtatási technológiát alkalmazó megoldásokkal, egy adott feladat esetében a FabPro 1000 nyomtatási ideje akár harmada, negyede a vetélytársaknak.

 

Alacsonyabb költségek

A FabPro 1000 alapanyagai ismételhetően pontos gyártási intervallumokkal dolgoznak, amelyek lehetővé teszi kisebb szériák előállítása esetében a termelékenység mellett a tervezhetőséget is. Ennek következtében a 3D prototípusok gyártása elérhetőbbé és megfizethetőbbé vált, mint bármikor valaha. A 3D Sprint fájlkezelő és nyomtatásfelügyelő szoftver segíti az optimális anyagfelhasználást és támaszanyag felépítését minimalizálva ezzel az anyagveszteséget. A gyors nyomtatási idő és az optimalizált anyagfelhasználás együttesének köszönhetően kedvezőbb az alkatrészek teljes előállítási költsége. (TCO)

 

Egyszerű fájlkezelés a 3D Sprint segítségével

A fájlok nyomtatásra történő előkészítése egyszerűen megoldható a 3D Systems 3D Sprint szoftver használatával, amely a FabPro 1000 esetében is alapszolgáltatásként elérhető. Ez az additív gyártási technológiához kifejlesztett szoftver egyszerűsíti a nyomtatási előkészületeket, a fájlok importálását követően lehetőséget biztosít szerkesztésre, javításra, szeletelésre, továbbá optimalizálja a tárgyak platformon történő elhelyezését és támaszanyaggal történő ellátását.

 • A nyomtatási job egyszerűen összeállíthat
 • Automatikus tárgyelhelyezés és építést optimalizáló eszközök
 • Modellek szerkesztése, szeletelése automatikus illesztő csapolással
 • Automatikus támaszanyag generálás
 • Költségkalkuláció, munkastatisztika

 

Támogatás, amelyre számíthat

A FabPro 1000 megvásárlása esetén egy év garanciát vállal a gyártó, amely kiegészíthető további egyéves vagy kétéves garancia kibővítéssel. Ha bármi probléma merülne fel a nyomtatóval munkatársaink telefonon azonnal segítséget nyújtanak. Amennyiben a telefonos segítség nem jár sikerrel, a lehető legrövidebb időn belül törekszünk a hiba elhárítására.  Sürgős nyomtatási feladatok esetében háttér nyomtatónkkal segítséget nyújtunk a nyomtatási feladatok elvégzésére.

Letöltések

 • FabPro 1000
 • FabPro 1000
 • FabPro 1000
 • FabPro 1000
 • Kompatibilis alapanyagok