magyar English Kapcsolat

VisiJet® M2R-CL (Rigid Clear) (MJP)

VisiJet M2R-CL (MJP)

ÁTLÁTSZÓ, BIOKOMPATIBILIS MŰANYAG

Átlátszósága mellett sima felülete és biokompatibilitása miatt kiválóan használható orvosi eszközök gyártására.

A VisiJet M2R-CL átlátszó alapanyag a legkézenfekvőbb választás, hogyha a 3D Systems  ProJet2500Plus eszközével kíván orvosilag is felhasználható eszközöket előállítani. Ez az anyag tartós polikarbonátszerű alkatrészeket eredményez, amelyek erősségük és tartósságuk miatt az alapos tesztelést éppolyan jól viselik, mint a mindennapos használatot.

A VisiJet M2R-CL jól használható minden olyan esetben, ahol átlátszóságra van szükség: üveg- vagy plexi burák, lámpatestek, üvegek, ablakok, vagy akár orvosi eszközök tervezésénél, tesztelésénél, kis szériás gyártásánál. Ideális választás továbbá a merev, nagy ellenállást és mérsékelt rugalmasságot igénylő alkalmazások számára is – legyen szó akár nehezen átlátható szerelvények, kábelcsatornák, összepattintható szerelvények, vagy átlátszó tokok és burkolatok készítéséről. De nagyszerű megoldást kínál akkor is, ha prototípusok gyártására vagy gyors szerszám készítésre van szükség szilikonöntéshez vagy hasonló műveleteknél.

Mivel a VisiJet M2R-CL biológiai kompatibilitása a gyártó által tesztelt, ez az alapanyag, amelyet első sorban javaslunk ProJet MJP 2500 Plus felhasználóknak, hogyha orvosi felhasználású eszközöket/szerszámokat kívánnak gyártani.

Felhasználhatóság

 

Előnyök

 

Tulajdonságok

Letöltések

  • VisiJet® M2R-CL (Rigid Clear) (MJP)
  • Az anyaggal kompatibilis nyomtatók