magyar English Kapcsolat

ProJet® CJP 660Pro

A 3D Systems Color Jet nyomtatói az egyetlen 3D-s nyomtatók az iparban, amelyekkel teljesen fotórealisztikus színes 3D nyomtatást hozhat létre. Ez a 3D nyomtató kategória nagyfokú rugalmasságot ad a prototípus gyártás során a színkezelésében. Az elkészült mintadarabok megszólalásig hasonlítanak a leendő tárgyra úgy, hogy bizonyos működési funkciókat is demonstrálni képesek.

 

A ProJet® CJP 660Pro nagyméretű építmények elkészítésére a 3D piac egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb printere. A nettó beépíthető terület 254 x 381 x 203 mm. Az építési sebessége 28mm/óra, gyors, pontos és környezetbarát, nem használ környezetre veszélyes anyagokat. Nyomtatási felbontása 600 x 540 dpi, legkisebb építési részlet 0,5 mm.

 

A ProJet® CJP 660Pro tartalmaz egy full color 4 csatolnás (CMYK) színes megoldást, amely kivételesen nagy felbontású modellek előállítását teszi lehetővé. Ideálisan alkalmazható stop motion animáció, professzinális modell üzlet, épület makettek, fogyasztói termékek tervezésére és fejlesztésére, digitális gyártás fázisainak vizsgálatára, képzőművészeti másolatok, replikák elkészítésére és így tovább. Az elkészített modellt lehet csiszolni, fúrni, galvanizálni és akár magas hőmérsékletnek ellenálló öntőformaként felhasználni.

 

A ProJet® CJP 660Pro nyomtatási eljárásanak köszönhetően nincs szükség támaszanyag alkalmazására, az elkészített nyomatok rövid gyakorlati oktatás és tapasztalatszerzést követően bárki számára kiszedhetők a nyomtató térből.

 

Élvezze az egyszerű használatot az abszolút full color eredményt órák alatt.

 

A ProJet® CJP 660Pro által készített pontos és nagy felbontású nyomatokra nem kell napokat várni, a tárgy méretének függvényében néhány óra alatt elkészül.

 

Full color CMYK nyomtatás egyetlen nyomtatási menetben annélkül, hogy színpalettát kellene váltania.

 

A ProJet® CJP 660Pro tökéletes megoldást nyújt számos területen, így kiválóan alkalmas építészeti tervek 3D modellezésére, fogyasztási termékek tervezési folyamatának vizsgálatára, orvosi és egyéb képzésekben demonstrációs eszközök készítésére, ajándéktárgya nyomtatására, kommunikációra és még számos egyéb alkalmazásra...

 

Letöltések

  • ProJet® CJP 660Pro
  • ProJet® CJP 660Pro
  • Kompatibilis alapanyagok