magyar English Kapcsolat

ProJet® MJP 5500X

 

Küőnböző alapanyagokból kompozit  keverékkel dolgozó professzionális 3D nyomtató.
Nagy méretű, egyetlen nyomtatási menetben eltérő fizikai tulajdonságokkal rendelkező alkotórészek építése.

 

A 3D Systems legújabb MultiJet Printing (MJP) technológiájú ProJet® MJP 5500X nyomtatója több alapanyagból nyomtatás közben keveri az építő anyagokat, így az épített tárgy szerkezeti elemeihez igazodóan eltérő fizikai tulajdonságokkal rendelkező  részleteket hoz létre.

 

A ProJet® MJP 5500X egyidejűleg megszakítás nélkül nyomtatja ki a rugalmas és merev alapanyagok keverékéből képzett kompozit rétegeket. A különböző pixel szintű rétegek a  színek és árnyalatok számtalan variációját képes létrehozni beleértve az átlátszatlan egyszínű fekete vagy fehéret és a kettő keverékéből létrejött számos szürke árnyalatot.A ProJet® MJP 5500X álal kompozit anyagokból készített kis és nagy prototípusok a funkcionális elképesztően valósághű megjelenését eredményezhetik, ezzel támogatva a tervezők és mérnökök munkáját.

 

A ProJet® MJP 5500X a gyors kompozit anyagok használatával áttörést jelent a 3D nyomtatás technológiában, mivel az építőanyag tulajdonságai könnyen változtathatók egy nyomtatási meneten belül. 

Az új VisiJet® kompozit építőanyag család alapnyagait nagy pontosságal keveri a ProJet® MJP 5500X nyomtatófej ugynevezett "on-the-fly" módban. A nyomtató lelke a speciális nyomtatófej, amellyel egy nyomtatási menetben akár 50-100 különféle tulajdonsággal rendelkező anyag is létrehozható.  A felhasználó biztonságát és nyugalmát 5 éves nyomtatófej garancia szavatolja.

A ProJet® MJP 5500X különleges tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen alkalmazható számos alkalmazáshoz, beleértve a fröccsöntő szeszám  készítésétől kezdődően egészen a  gumiszerű lágy alkatrészekig, tartós használati alkatrészek és magas hőmérsékleten történő vizsgálatra egyaránt.

 

A ipari minőségű nyomtatófejnek köszönhetően a ProJet® MJP 5500X nyomtató akár kétszer gyorsabb, mint bármely más hasonló kategóriájú termék. Teljesítménye kiemelkedő, akár  60% -kal nagyobb mennyiség gyártására képes mint kategória társai, nyomtatási mérete meghaladja a fél métert, de szükség esetén lehetőség van akár több részre bontani a nyomtatási feladatot.

 

  • Különféle választható anyagok - Nyomtassom egy menetben szerelés nélkül precíz alkatrészeket műanyag és gumi keverékéből.
  • Minőségi pontos alkatrészek - A kevert alapanyagok felhasználásával készített részletgazdag és pontos alkatrészek kiválóan ellenállnak az erőhatásoknak, stabil szerkezetűek és kiváló a hőállóságuk is.
  • Nagy pontosságú alkatrészek precíz illeszkedéssel akár nagy méretben is.
  • Növelje termelékenységét - A ProJet® MJP 5500X gyors építési sebességgel rendelkezik, kezelése könnyen elsajátítható és az emberi beavatkozást nem igénylő utófeldolgozás, mindezt alacsonyabb üzemeltetési költséggel párosítja.
  • Kiadások optimalizálása - A ProJet® MJP 5500X esetében rendkívül figyelemreméltó a TCO érték, amely a hasonló technológiájú nyomtatókhoz képest fajlagosan alacsonyabb anyaghasználatnak és az 5 év nyomtatófej garanciának köszönhető.
  • Változtatható árnyalatok és átlátszóság - Nyomtasson lenyűgözően áttetsző, világos vagy akár teljesen fekete-fehér  részleteket vagy akár ezek keverékét valamely szürke árnyalatban.

 

Letöltések

  • ProJet® MJP 5500X
  • ProJet® MJP 5500X
  • Kompatibilis alapanyagok