Kapcsolat

ProJet MJP 2500W Plus

Gyors és megfizethető nyomtató ékszerészeti felhasználásra

ProJet MJP 2500W Plus

ProJet MJP 2500W Plus

 

Megfizethető 3D nyomtató ékszerészeti felhasználásra

Nagyobb sebesség, nagyobb termelékenység

A ProJet MJP 2500 Plus tovább fokozta az asztali 3D nyomtatás teljesítményét, amely immár 24 órás folyamatos használatra alkalmas. Az új technológiának köszönhetően megnövelt teljesítmény még több alkatrész előállítását teszi lehetővé. A ProJet MJP 2500 Plus szériában alkalmazott ipari nyomtatfej és az optimalizált nyomtatási paraméterek a versenytársakhoz képest akár háromszor gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé változatlan pontosság és felületi minőség mellett, amely nagyobb hatékonyságot és termelékenységet eredményez. 

 

Egyszerű kezelés

A 3D Sprint nyomtatásvezérlő kliens szoftver segítségével közvetlenül a számítógépéről elindíthatja és felügyelheti a nyomtatási folyamatot.  A 3D Sprint nyomtatásvezérlő szoftver több mint tíz féle szabványos 3D állomány fogadására alkalmas. A szoftver alkalmas a betöltött 3D állományok hibáinak keresésére és javítására, így egy hiba esetén nem szükséges visszatérni az eredeti tervező programhoz, mindössze néhány kattintással a 3D Sprint automatikusan javítja a hibás állományt. Az sem jelent problémát, ha nagyobb tárgyat szeretne kinyomtatni, mint amely elfér a printer tálcáján. Ez esetben néhány kattintással felszeletelhető úgy a tárgy, hogy az illesztési helyeken a program automatikusan elhelyezi az illesztési pontokat. A kellékanyag kalkulátor modul néhány másodperc alatt tájékoztatja a kezelőt a varható nyomtatási költségről. A nyomtatási állományok az ellenőrzés és beállítását követően letölthetők a nyomtatási listába. 

 

Bízhat az eredményben

A ProJet MJP 2500W Plus olyan méret és forma pontossággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az elkészült prototípus alapján nyugodt szívvel hozza meg döntését a tömeggyártásba kerülő végtermékkel kapcsolatosan. A ProJet MJP2500 termékcsalád kiváló megoldást kínál a CAD tervezési folyamatok támogatására, a kritikus illesztési pontok esetében lehetővé teszi a tervezés közbeni azonnali ellenőrzést.

 

Egyszerű utófeldolgozás

MJP alkatrészek utókezelése egyszerű, mint az olvadó viasz. A támaszanyag eltávolítása emberi kéz érintése nélkül történik, nincs szükség kaparásra, magasnyomású vízsugárral történő lemosásra, vagy maró hatású vegyi fürdő alkalmazására, amely speciális berendezéseket és biztonságos környezetet követelne meg. A gyors és tiszta utófeldolgozás egyszerűsíti a munkafolyamatokat, a hő hatására történő támaszanyag eltávolítási megoldás nem igényel fizikai beavatkozást, így a legapróbb részletek sem sérülnek meg a támaszanyag eltávolítása során. Az új EasyClean rendszer egy hihetetlenül egyszerű módja annak, hogy mindössze fél óra alatt emberi kész érintése nélkül eltávolítsa az MJP alkatrészekről a feleslegessé vált támaszanyagot.

 

 

Letöltések

  • ProJet MJP 2500W Plus
  • ProJet MJP 2500W Plus
  • ProJet MJP 2500W Plus
  • ProJet MJP 2500W Plus
  • ProJet MJP 2500W Plus
  • Kompatibilis alapanyagok