Kapcsolat

ProX DMP 200 Dental

Nagykapacitású fogászati nyomtató rendszer

Legjobb megoldás nagyobb mennyiségű fogászati inplantátumok előállítására

A ProX DMP 200 Dental új erőt hoz a CoCr fogászati alkatrészek lézer szinterezési  termelés technológiájába. Ez a nagy teljesítményű eljárás kiváló minőségű alternatívát nyűjt a hagyományos gyártási eljárásokkal szemben minimális hulladék keletkezés mellett. A nagyobb sebességű termelés, a rövid beállítási idő és az a képesség, hogy a hagyományosan több alkatrészből összeállított egységek itt egyetlen darabban elkészíthetők nagy termelékenységet és versenyképességet eredményez.

A ProX DMP 200 Dental egy nagykapacitású fogászati nyomtató rendszer 140mm x 140mm x 100mm építési térfogattal.  A rendszer tartalmaz egy félautomata anyag betöltési és opcionális külső újrahasznosító egységet, alkalmazott építési anyag a hitelesített Ni mentes CoCr.

 

A ProX DMP 200 sorozat leginkább nagyobb gyártási volumennel rendelkező fogászati laboratóriumok számára ajánlott. A nyomtató rendszer tartalmaz egy könnyen kezelhető intuitív szoftverrendszert, amely jól illeszthető a már meglévő gyártási folyamatokhoz.  

 

Néhány szóban a 3D Systems ProX DMP nyomtatásról...

A 3D Systems DMP nyomtatói által előállított fém vagy fémkerámia alkatrészek teljesen tömör (99.99% denzitás), zárványmentes, kémiailag homogén anyagszerkezetűek, valamint mindhárom tengely mentén az EN ISO 2768 (finom) szabvány szerinti 20 mikronos ismételhetőek pontosak. A 3D Systems DMP nyomtatóiban használható rozsdamentes acél, szerszámacél, szuper ötvözetek, színesfém ötvözetek, nemesfémek és alumínium. A nagy pontosságú, kiváló minőségű végtermékek több mint 15 féle alapanyagból készülhetnek, így a a 3D Sysytems piacvezető termelőeszközei rendkívül vonzóak az ipari gyártó cégek részére.  

ProX DMP fém nyomtatók a 3D nyomtatás legújabb technológiájának köszönhetően kézenfekvően kínálják számos iparág részére a gyártási folyamatok újragondolásának lehetőségét: legyen szó akár egyénre szabott műfogsor elkészítéséről, személyre szabott ortopédiai implantátumokról, gumi öntőformákról, vagy akár az óragyártás apró alkatrészeiről, a repülőgép ipari alkatrészekről különös tekintettel a sugárhajtóműre és egyéb légáramlásnak kitett alkatrészekről...

A ProX DMP rendszerek közvetlenül használható termelési folyamatokban alkatrészek előállítására vagy akár szerszámbetétek és fröccsöntő szerszámok előállítására. A gyártási technológiának köszönhetően könnyedén megvalósítható a szerszám egyenletes hűtése.

 

 • Fém fogprotézisek helyben készítve
 • Termelékenység és a megbízhatóság
 • Teljesen tömör fém alkatrészeket
 • Minimális hulladék anyag keletkezik
 • Hagyományos módszerekkel nem legyártható alkatrészek is előállíthatók 
 • Nagyon sűrűségű porózus mentes, ellenálló alkatrészek
 • Ismételhetően magas pontosságú alkatrészek a folyamatos gyártásban

 

Letöltések

 • ProX DMP 200 Dental
 • ProX DMP 200 Dental
 • ProX DMP 200 Dental
 • ProX DMP 200 Dental