Kapcsolat

ProX DMP 200

Közepes méretű fém alkatrészek precíziós előállítása

 

A ProX termékkategóriában a ProX DMP 200 fémnyomtató a nagy teljesítményű lézer egységének köszönhetően kiválóan alkalmas egy korszerű gyártási folyamatban közepes méretű fém alkatrészek precíziós előállítására. A ProX® DMP 200 teljesítményének és számos egyéb előnyének köszönhetően alternatívát nyújt a hagyományos gyártási eljárásokkal szemben: kevesebb hulladék keletkezik, nagyobb a termelékenység, rövidebb beállítási idő, nagyobb sűrűségű anyagszerkezet (99,9% Denzitás). Számos előnyös tulajdonságai közül kiemelkedően fontos, hogy technológiájából adódóan alkalmas olyan alkatrészek elkészítésére is, amelyeket eddig a hagyományos gyártástechnológiával nem lehetett megvalósítani. A ProX DMP 200 mellé jár egy intuitív szoftver, amely zökkenőmentessé teszi a 3D nyomtató használatát.

 

A ProX DMP 200 rendszer 140mm x 140mm x 100mm építési térfogatot kínál. A nyomtató építőanyag be- és opcionális külső újrahasznosító rendszere félautomata működésű, építési anyagként 1.2709 martenzites acél (DIN X3NiCoMoTi18-9-5), 17-4PH rozsdamentes acél, CoCr, és AlSi12 támogatott.

 

Néhány szóban a 3D Systems ProX® DMP nyomtatásról...

A 3D Systems DMP nyomtatói által előállított fém vagy fémkerámia alkatrészek teljesen tömör (99.99% denzitás), zárványmentes, kémiailag homogén anyagszerkezetűek, valamint mindhárom tengely mentén az EN ISO 2768 (finom) szabvány szerinti 20 mikronos ismételhetőek pontosak. A 3D Systems DMP nyomtatóiban használható rozsdamentes acél, szerszámacél, szuper ötvözetek, színesfém ötvözetek, nemesfémek és alumínium. A nagy pontosságú, kiváló minőségű végtermékek több mint 15 féle alapanyagból készülhetnek, így a a 3D Sysytems piacvezető termelőeszközei rendkívül vonzóak az ipari gyártó cégek részére.  

ProX DMP fém nyomtatók a 3D nyomtatás legújabb technológiájának köszönhetően kézenfekvően kínálják számos iparág részére a gyártási folyamatok újragondolásának lehetőségét: legyen szó akár egyénre szabott műfogsor elkészítéséről, személyre szabott ortopédiai implantátumokról, gumi öntőformákról, vagy akár az óragyártás apró alkatrészeiről, a repülőgép ipari alkatrészekről különös tekintettel a sugárhajtóműre és egyéb légáramlásnak kitett alkatrészekről...

A ProX DMP rendszerek közvetlenül használható termelési folyamatokban alkatrészek előállítására vagy akár szerszámbetétek és fröccsöntő szerszámok előállítására. A gyártási technológiának köszönhetően könnyedén megvalósítható a szerszám egyenletes hűtése.

 

 • Fém fogprotézisek helyben készítve
 • Termelékenység és a megbízhatóság
 • Teljesen tömör fém alkatrészeket
 • Minimális hulladék anyag keletkezik
 • Hagyományos módszerekkel nem legyártható alkatrészek is előállíthatók 
 • Nagyon sűrűségű porózus mentes, ellenálló alkatrészek
 • Ismételhetően magas pontosságú alkatrészek a folyamatos gyártásban

 

Letöltések

 • ProX DMP 200
 • ProX DMP 200
 • ProX DMP 200
 • ProX DMP 200
 • Kompatibilis alapanyagok